NYHED

Nashville Nights d. 20-05-21

Hvem kan sige nej til en aften i countries tegn?

Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig fantastiske koncertform man oftest spiller i Nashville night koncerter hvor en række songwriters sidder på en række og skiftevis leverer sange/hits de har skrevet til country stjerner eller til sig selv. Der er masse af dynamik og følelser, tilråd, latter og sommetider tårer.

De artisterne fra Nashville der kommer, er Terri Jo Box er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church og Ashley McBryde. Tyler Reeve som har skrevet en vaske ægte US-number-one hit, med sangen ”In Case You Didn’t Know” udgivet af countrystjerne Brett Young. Kaylay Hill elsker at blande “old school country” med den moderne udgave af genren. Kayley deltog i 15. udgave af ”The Voice” i USA. Trick Savage er en grammynomineret sangskriver og Nashville sessionsguitarist. Med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.Lockwood Barr er på de fleste US musikmagasiners hot-shotliste, hun har en stemme, som spænder fra Bonnie Tyler til Eva Cassidy, og så spiller hun tilmed fremragende guitar og banjo og skriver smukke, nærværende sange.Laura Oakeser Storbritanniens allerstørste sangskriver og countrytalenter og hun har afsluttet en total udsolgt UK tour. Vi glæder os til at byde hendes eminente sange og fortryllende stemme velkommen tilbage til Nashville Nights. Stefan Mørk er pladeaktuel med sin EP ”The Nashville Session #1” og han har 50 udgivne sange på cv’et.

Her er programmet for d. 20. maj 2021

Kl. 17 Dørene åbnes

Kl. 17-19 Mulighed for at bestille mad - Begrænset antal pladser

Kl. 20-22 Nashville Nights

Billetter koster kr. 250 pr. stk.

Til information er dette et indendørs, sid ned arrangement. 

I forhold til Covid-19 så vil alle reglerne omkring afstandskrav og antal personer blive overholdt. 

OBS! Begrænset antal pladser.

Billetter købes på hjemmesiden www.BBGødstrup.dk. Hvis der er spørgsmål kontakt os på mobil 2688 1100 eller på mail book@bbgødstrup.dk

Få mere info

Bed & Breakfast

@bbgødstrup.dk

Kontakt os

B & B Gødstrups adresse:

Næstholtvej 8, 7400 Herning

Telefontid:

Man-Fre: 08:00-17:00

Lør: 08:00-17:00

Søn: 08:00-17:00

  • Facebook
  • Instagram
  • new-google-logo-transparent--14_edited