top of page

tors. 20. maj

|

B & B Gødstrup - Cafe og Restaurant Den

Nashville Nights - Begrænset antal billetter

Aftenens line-up: Fra USA Terri Jo Box Trick Savage Blue Foley Kensie Coppin Emma Zinck Kayley Bishop Fra UK: Laura Oakes Fra DK Stefan Mørk Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig . Det er muligt at reservere bord og bestille mad på telefon nr. 26881100

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Nashville Nights - Begrænset antal billetter
Nashville Nights - Begrænset antal billetter

Tid og sted

20. maj 2021, 19.00 – 21.00

B & B Gødstrup - Cafe og Restaurant Den , Næstholtvej 8, Herning, Denmark

Gæster

Om eventet

Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig fantastiske koncertform man oftest spiller i Nashville night koncerter hvor en række songwriters sidder på en række og skiftevis leverer sange/hits de har skrevet til country stjerner eller til sig selv. Der er masse af dynamik og følelser, tilråd, latter og sommetider tårer.

Aftenens line-up:

Fra USA

Terri Jo Box Trick Savage Blue Foley Kensie Coppin Emma Zinck Kayley Bishop

Fra UK: Laura Oakes

Fra DK Stefan Mørk

Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig fantastiske koncertform man oftest spiller i Nashville night koncerter hvor en række songwriters sidder på en række og skiftevis leverer sange/hits de har skrevet til country stjerner eller til sig selv. Der er masse af dynamik og følelser, tilråd, latter og sommetider tårer. De artisterne fra Nashville der kommer, er

LAURA OAKES er et af Storbritanniens allerstørste sangskriver og country-talenter. Oakes har allerede haft masser af airplay på BBC Radio, og hun har fået fremragende anmeldelser for sine udgivelser. Før Coronakrisen nåede Oakes at afslutte en total udsolgt UK tour. Glæd jer til at høre Lauras eminente sange og fortryllende stemme.

TERRI JO BOX er 4x grammynomineret sangskriver og har skrevet sange til nogle af nutidens allerstørste countrystjerner bl.a. Miranda Lambert, Eric Church, Trisha Yearwood og Ashley McBryde. Terri Jo er desuden vært på en af Nashvilles hotteste songwriter rounds “The Freakshow” hver onsdag på et af de cooleste hangouts i byen, baren “The Local”.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

EMMA ZINCK er en powerhouse singer/songwriter og one to watch på Nashville’s musickscene idag – Bevæbnet med sin guitar, fantastiske vokal og dynamiske tilstedeværelse forfører Zinck downtown Nashville aften efter aften. Den kun 23 årige artist og sangskriver fra Fredericksburg, Virginia har boet i Nashville i blot tre år og har allerede skrevet sange med hitmager som Anthony Smith, Jason Duke, Marty Dodson, Trent Tomlinson og Trey Bruce. Lige nu arbejder Emma på sin debutudgivelse med Grammyvindende producer, Blake Chancey (Dixie Chicks, Waylon Jennings, Little Big Town med flere).

KENSIE COPPIN er en eminent singer/songwriter fra Texas, allerede med mere end 20 års erfaring på livescenen, trods sin unge alder. Kensie har spillet musik siden hun var 8 år og som ung teenager både skrev og indspillede hun hos Sony Music med en række hitsangskrivere – Hun var endda opening act for navne som Josh Turner, Rivers Rutherford and Rebecca Lynn Howard. Kensie har optrådt på det legendariske Nashville-spillested The Grand Ole Opry og har skrevet sange med bl.a. Curly Putman, Dale Dodson, D. Vincent Williams og Bernie Nelson. Kensie brænder for traditionel country music og vil gøre hvad hun kan for at hjælpe med at bringe traditionen tilbage i rampelyset.

STEFAN MØRK har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til islandske Anna Hansen, engelske Laura Oakes, amerikanske Kayley Hill og danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, sidstnævnte har for nylig sendt singlen “Dance Into Memories” på gaden, en sang som Mørk er co-writer på.

Her er programmet for d. 20. maj 2021

Kl. 17 Dørene åbnes

Kl. 17.15-18.45  Mulighed for at bestille mad - Begrænset antal pladser

Kl. 19-21 Nashville Nights

Til information er dette et indendørs, sid ned arrangement.

I forhold til Covid-19 så vil alle reglerne omkring afstandskrav og antal personer blive overholdt. 

Billetterne koster kr. 250 pr. stk.

OBS! Begrænset antal pladser.

Billetter købes på hjemmesiden www.BBGødstrup.dk. Hvis der er spørgsmål kontakt os på mobil 2688 1100 eller på mail book@bbgødstrup.dk

Vi glæder os til at se jer

Billetter

  • Nashville Nights

    250,00 kr.
    Udsolgt

dette event er udsolgt

Del dette event

bottom of page