top of page

fre. 10. sep.

|

Herning

Nashville Nights - En aften med Country

Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig fantastiske koncertform man oftest spiller i Nashville night koncerter hvor en række songwriters sidder på en række og skiftevis leverer sange/hits de har skrevet til country stjerner eller til sig selv. Der er masse

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Nashville Nights - En aften med Country
Nashville Nights - En aften med Country

Tid og sted

10. sep. 2021, 19.30 – 21.30

Herning, Hospitalsparken 18, Gødstrup, 7400 Herning, Danmark

Gæster

Om eventet

Her er programmet for d. 10 september 2021 - Bemærk: LINE-UPPEN VARIERER FRA KONCERT TIL KONCERT,

Billetter koster kr. 250  pr. stk.  OBS! Begrænset antal pladser.

Kl. 17 Dørene åbnes

Kl. 17-19 Mulighed for at bestille mad - Begrænset antal pladser

Kl. 19.30-21.30 Nashville Nights

Så er vi klar til endnu en aften med dygtige amerikanske country sangere og sangerinder

Der vil blive spillet er en såkaldt ”writers-round”, som er den gængse og virkelig fantastiske koncertform man oftest spiller i Nashville night koncerter hvor en række songwriters sidder på en række og skiftevis leverer sange/hits de har skrevet til country stjerner eller til sig selv. Der er masse af dynamik og følelser, tilråd, latter og sommetider tårer.

TRICK SAVAGE, grammynomineret sangskriver og Nashville sessionguitarist født i Oklahoma, som han kalder “ground zero of country music greatness”. Han har skrevet for tv-stationer, præsidentkandidater og stjerner som Eric Church, Ashley McBryde, Dan Smalley og Trisha Yearwood og mange flere. Trick er Nashville Nights guitar-troldmand som med sit fremragende spil og sine både rørende og sjove sange, vil vinde dit hjerte fra det øjeblik han slår første tone an.

BLUE FOLEY, en levende dobbelt-grammynomineret Nashville songwriter legende! Blue er først og fremmest en suveræn sangskriver og har adskillige store “cuts” på sit CV, bl.a. af countrystjernen og CMA-vinderen Ashley McBryde. Derudover er han en inspirerende, underholdende og levende ildsjæl. Hans humør og engagement er ganske enkelt enestående.

KENSIE COPPIN er en eminent singer/songwriter fra Texas, allerede med mere end 20 års erfaring på livescenen, trods sin unge alder. Kensie har spillet musik siden hun var 8 år og som ung teenager både skrev og indspillede hun hos Sony Music med en række hitsangskrivere – Hun var endda opening act for navne som Josh Turner, Rivers Rutherford and Rebecca Lynn Howard. Kensie har optrådt på det legendariske Nashville-spillested The Grand Ole Opry og har skrevet sange med bl.a. Curly Putman, Dale Dodson, D. Vincent Williams og Bernie Nelson. Kensie brænder for traditionel country music og vil gøre hvad hun kan for at hjælpe med at bringe traditionen tilbage i rampelyset.

STEFAN MØRK har 50 såkaldte cuts (udgivne sange) på cv’et. De seneste år har han brugt det meste af sin tid på at skrive med sangskrivere og artister i Nashville, og har på den måde banet sig vej til at få pitched sine sange til de helt store countrystjerner. Men han har også skrevet sange til islandske Anna Hansen, engelske Laura Oakes, amerikanske Kayley Hill og danske Sing Sing Sing og Chasing Grace, sidstnævnte har for nylig sendt singlen “Dance Into Memories” på gaden, en sang som Mørk er co-writer på.

HANNAH ALDRIGE Med hver sang står Hannah Aldridge over for dæmoner i et liv, der engang levede fra stofmisbrug tilmislykkede forhold og ar fra vipperne i bibelbæltet.

Hannah, der er opvokset i den ekstremt religiøse delstat Alabama, har siden unge år følt en tilknytning til mørket, der findes i de sydgotiske temaer, og har udviklet en kærlighed til at skrive sange med rædselementer frembragt af mørke tanker om depression eller håbløshed. At finde et kald i at udforske disse tunge belastede følelser og impulser, som vi alle har, men er typisk bange for at forkæle sig med, forklarer hun,

”Djævelen og mørket var altid boogeymanen under sengen for mig. Det er det ærligt. Så det væver naturligt sig selv i mange sange. Jeg finder det ekstremt sjovt at sidde og tænke på, hvilken type sang jeg ville skrive til en bestemt scene i en film eller emner, der virkelig skræmmer mig. ”

Ved at blande sit personlige liv og lydene fra hendes hjemby tager Hannah indflydelser fra hele rockgenren. At arbejde med den ene fod i countrymusik og den anden i rock har givet Aldridge en frisk slags Southern Rock stylet af sydgotisk historiefortælling.

Payton Taylor blev for nylig anerkendt af NBC-datterselskabet, WSM-TV Nashville, som en af ​​de top 3 kommende kvindelige handlinger inden for countrymusik og blev præsenteret som en ny kunstner på 2013 CMA Music Festival. Hun har optrådt på flere af landets største musikfestivaler, udgivet sin debut-cd, Shine, i 2011 og har åbnet for store kunstnere som Colt Ford, Merle Haggard, Charlie Daniels og Pam Tillis. På trods af disse milepæle husker den sydlige New Jersey indfødte stadig at synge, da hun næppe var i stand til at tale. Men det var først sommeren 2009, at den daværende 12-årige Payton opdagede sin ægte lidenskab for sang - Country Music. Under en tur til Nashville, Tennessee i august 2009 blev Payton inviteret til at hoppe på scenen på en lokalt musiksted og udføre et par sange. "Det var da jeg vidste, at jeg ville synge countrymusik resten af ​​mit liv," siger Payton, "under denne rejse blev jeg forelsket i Nashville - dens historie, dets kultur og dens musik." Spol frem fem år, og Payton sætter nu sit præg i branchen med sine energiske sceneoptrædener, hendes dynamiske stemme og hendes melodiske og lyriske sangskrivning.

Billetter

  • Nashville Nights

    Denne billet gælder for en person.

    250,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page